OM OS

HOLDET BAG

Thomas Vagning

Thomas Vagning

Stifter

Med opvækst i en iværkstætter familie, har Thomas Vagning altid haft passion for iværksætteri og innovation. Med en stor viden om software, grafik og en konstant stræben efter perfektion, Thomas altid klar til at hjælpe dig med dine opgaver, og sørger for at nå netop det resultat som du kan bruge.

Stefan Dybro

Stefan Dybro

Partner

Som Arkitektur og Design studerende på Aalborg Universitet, har Stefan Dybro en stor ekspertise indenfor grafik, layout og branding. Stefan er altid klar til at indgå i dialog med dig, for at opnå netop det produkt du har brug for. Med et øje på kundens behov, er Stefan altid klar til at hjælpe dig godt i mål.

Teamet

Som team dækker har Stefan og Thomas ekspertise indenfor en bred række af forskellige emner, lige fra software programmering, til kommunikation og Branding.

Med rod i et stærkt venskab arbejder Stefan og Thomas altid tæt sammen om opgaverne, og sikrer at netop din opgave, bliver bearbejdet fra mange forskellige vinkler, der skaber det bedst  mulige resultat.

VORES VISION & MISION

Vision

Vagning.com ønsker at være den samarbejdspartner for virksomheder og organisationer, som til enhver tid evner at finde løsninger og skabe værdi og synergi for disse

Mission

Vagning.com ønsker at være det oplagte valg af samarbejdspartner for virksomheder og organisationer med henblik på at løse en bred vifte af udfordringer inden for bl.a. IT, markedsføring og kommunikation

Gennem flere år har vi har samarbejdet med Vagning i forbindelse med film- og fotoproduktioner. Hver eneste gang har været en god oplevelse! Super professionelle og ikke mindst søde medarbejdere, som er en fornøjelse at arbejde sammen med. De får min varmeste anbefaling!

Søren Weper

Stifter, Weper Productions